Inštitut za arheologijo ZRC SAZU
[English]
O inštitutu
Sodelavci
Program
Projekti
Laboratorij
Zbirke
Znanstvena srečanja
Pisni arhiv
Publikacije
Knjižnica
Povezave
NOVO
Spletni arhiv
Za študente
Živila
5.1. Žita
5.1.1. Pira, pšenica
5.1.2. Ječmen
Ječmenovi žganci iz neoluščenega zrnja.
5.1.3. Rž
5.1.4. Soržica, mešani posevek pšenice in rži
5.1.5. Oves
5.1.6. Proso
5.2. Sir, mlečnost in velikost črede
5.2.1. Krave
5.2.2. Ovce
5.2.3. Čreda
5.2.4. Čreda domačije na zgodnjesrednjeveški Pristavi
5.3. Dnevna in letna poraba živil
5.4. Arheološki ostanki semen
Na vrh
|
Kuhinjska kultura
|
Kazalo